Здравейте, огледал съм се да си взема Alfa GT 2004-2005 година, 1.9 дизел или 2.0 бензин. Има ли някой мнение за колата или нещо, което трябва да ме притеснява. Също някой има ли наблюдения какви са им цените втора ръка в Италия? Има ли сайт подобен на mobile.de, където мога да се ориентирам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo GT
Collapse
X
-
Това си е чисто нова кола....меко казано се нарича втора употреба, но теоритично да..... Ето една оферта направо от България:
Alfa GT 1.9 JTD 16 V
Цена: 39 900 лв с ДДС
Цена като нов: 56 000
Двигател: дизелов
Ниво на оборудване: Progression
Първа регистрация: 07.2005 г.
Пробег: 55 000
-
И една съвсем прясна оферта за GT-JTD 16V внос от Швейцария с първа регистрация-2005год.,пробег-52000км,изпълнение-DISTINCTIVE+ 18" джанти и пружини "Eibah" за ТОП-ЦЕНА от 29000 лв(за коледен подарък).Иначе сайтове много и няма лоша кола на снимка,а да не говорим за фалшивите и некоректни обяви в тях.Пробвай и успех!
Comment
-
Според мен ще бъде най-добре да си я вземеш чисто нова.Внасяш си колкото пари си заделил и останалите на един 3 годишен лизинг няма да ги усетиш,като се има в предвид твоя предполагаем стандарт.
Нова е тази кола,която си я купиш от магазина.Защото не знаеш какво е правил за тези 2-3 години предишния собственик.
Поне аз мисля така де156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от zabolokorСпоред мен ще бъде най-добре да си я вземеш чисто нова.Внасяш си колкото пари си заделил и останалите на един 3 годишен лизинг няма да ги усетиш,като се има в предвид твоя предполагаем стандарт.
Нова е тази кола,която си я купиш от магазина.Защото не знаеш какво е правил за тези 2-3 години предишния собственик.
Поне аз мисля така де
Comment
-
Новото е най-истинско,но и цената от 58000+лв е много истинска за нашего брата- с големите заплати та да плаща лизинги,заеми,парно,горива и т.н. Хубаво,но май за други хора по на Запад от нас,за които вноските са като при нас такива, ама за GSM апарат. Те това е!
Comment
Comment